Mentalbeskrivning hund (MH)

Du som funktionär inom Svenska Brukshundklubbens mentalbeskrivning hund (MH) hittar information och blanketter här för ditt uppdrag.

Funktionär

Välkommen till ditt område här på funktionärssidorna för avel och hälsa.

Din funktionärsroll

Gå in på undersidan Funktioner och välj den funktionärsroll du har - där hittar du information och blanketter för ditt uppdrag.

Om nya webben

Information och tips om vår nya webbplats hittar du på sidan Om nya webben.

Arbetsrum

De arbetsrum som du har tillgång till hittar du till på toppfliken Arbetsrum.

Allmänt föreningsarbete

Allmän information kring föreningsarbete hittar du på sidorna för Klubb & distrikt under toppfliken Klubb & organisation.

MH i SBK Tävling

Sedan 1 januari 2014 administreras alla MH via SBK-tävling. Du som arrangör lägger upp klubbens MH, tar emot anmälningar och resultatrapporterar där. Mer information hittar du på sbktavling.se. Handledning och svar på många frågor finns på Hjälp online. Har du ytterligare frågor kan du kontakta oss på support@sbktavling.se.