Administrationsstöd kurskalendern

Här lägger vi upp information om Svenska Brukshundklubbens nya kurskalender som administrativt stöd för klubbar.

Länken till klubbens hemsida funkar inte

Svar: För att länken ska funka behöver hela webbadressen vara med, inklusive http://. Dubbelkolla också så resten av länkningen stämmer. Enklast är att kopiera hela webbadressen från den sidan som du vill länka till och klistra in i fältet för webbadressen i kursformuläret.

Min nyskapade kurs är inte sökbar i kurskalendern

Svar: Systemet tar automatiskt bort de kurser vars startdatum har passerat. Därför är det viktigt att dubbelkolla så datum stämmer, både för sista anmälningsdag och startdatum.

Hur går jag in och redigerar eller raderar en sparad kurs?

Svar: Har du klickat på spara skapas kursen och blir sökbar i kurskalendern. Vill du sen göra ändringar eller ta bort kursen går det bra. När du är inloggad kan du i kurskalendern söka efter kursen och klicka på länken: (Redigera denna kurs), som finns direkt under kursens namn.

Jag kan inte logga in

Svar: I utskicket vi gjorde med klubbarnas inloggningsuppgifter verkar det ha smugit sig in ett mellanslag mellan lösenordets första och andra tecken. Skriv lösenordet utan mellanslag så ska det funka.

Jag har inte fått inloggningsuppgifter till kurskalendern

Svar: Kurskalendern lanserades för lokalklubbar 20150218. Mejl med inloggningsuppgifter har skickats ut till samtliga lokalklubbars officiella mejladress (den som ni angett i medlem online). Några lokalklubbars mejl har dock studsat och därför kanske er klubb inte fått inloggningsuppgifter. Kolla först med mottagaren av klubbens mejl, denne kanske inte har vidarebefordrat vår mejl? Har klubben inte fått mejl alls, meddela oss på kurskalendern[at]brukshundklubben.se.