• Patrullhund på Facebook

Nu finns SBK patrullhund på Facebook. Sidan är till både för dig som redan är aktiv men också för dig som vill veta mer om vår patrullhundsverksamhet.

Publicerat i: Tjänstehund

• Laget till IPO VM uttagna!

Efter SM & VM-kvaltävlingen i Falkenberg den 16-18 juni, är landslaget till FCI-VM uttaget.

• Varning för smuggelhundar

Har du planer på att köpa hund? När man väl har bestämt sig vill man ofta inte vänta länge på sin nya familjemedlem. Kanske verkar en enkel och snabb lösning vara att leta efter sin nya fyrbenta vän på en annonssajt på nätet. Men var vaksam och noga med vem du köper av. Hunden du funderar på att köpa kan vara insmugglad till Sverige under vidriga förhållanden och bära på livsfarliga sjukdomar.

• VM i Lydnad

I helgen går världsmästerskapen i lydnad av stapeln i Belgien. Följ tävlingarna och håll tummarna för vårt landslag!

Publicerat i: Prov & tävling

• Framtidens SBK-shop

Svenska Brukshundklubbens webbshop ska bli bättre. Nu behöver vi din hjälp med det!

• Lydnadsklass 3

Vi publicerar nu ett dokument med alla ändringar i lydnadsklass 3 reglerna tydligt markerade.

Publicerat i: Prov & tävling

Gå till sida: 1 (denna sida) , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , , 46 , Nästa