Om nya webben

Välkommen till vår nya webbplats för Svenska Brukshundklubben! Vi berättar om hur du hittar det du söker, om vårt arbete med nya webben och ger andra bra tips.

Välkommen!

Varmt välkommen till nya www.brukshundklubben.se!

Vi har arbetat fram webbplatsen efter genomgång av våra tidigare webbplatser www.brukshundklubben.se och Fido. Tillsammans med era synpunkter och djupintervjuer med ett urval medlemmar och funktionärer har vi gjort vårt bästa för att göra den riktigt bra med en begränsad budget.

Vi hoppas att du kommer uppskatta nya webbplatsen, och att du som besökt oss tidigare kommer märka skillnad!

Nybyggd webbplats

Webbplatsen är nybyggd från grunden. Vi hade ingen möjlighet att återanvända några system i och med att vi uppgraderat till en nyare version av vårt system för webbpublicering (Episerver).

Innehållet är självklart både hämtat från tidigare webbplatserna,genomgånget, uppdaterat och sorterat, plus nytt material.

Grundtankar

De grundläggande förbättringsbehov som vi arbetat efter är:

• fräschare och tydligare i utseendet
  • enklare struktur och navigering
  • bättre läsbarhet
  • bilder som bidrar med känsla och upplevelse av hundar och våra verksamheter
  • en webbplats istället för två, utan inloggning
  • funktionärer behöver lättare hitta "sin" information

Medlemmar & andra hundägare

Startsidan med sina toppflikar och närmaste sidor ska bjuda på vad potentiella medlemmar, hundägare och medlemmar som går kurs, ställer ut eller tävlar behöver.

Funktionärer

Underavdelningen "Funktionär" innehåller en egna blå toppflikar. Under respektive toppflik (utskottsområde) finns fördjupad information som funktionärer, förtroendevalda och arrangörer behöver för sina uppdrag (utan inloggning).

Arbetsrummen ligger kvar ett tag till i tidigare Fido. Nya uppdaterade möjligheter för arbetsrum kommer att lanseras under 2013.

Prenumerera på nyheter - RSS

Genom Svenska Brukshundklubbens RSS (Really Simple Syndication) har du koll, redan i din mobil eller dator, på de nyheter som vi publicerar för funktionärer här på webbplatsen.

Du prenumererar på vårt RSS-flöde genom en RSS-läsare. Läsaren kan du redan ha i din webbläsare, annars laddar du hem en RSS-läsare som mobilapp eller program till din dator. Du kan också välja att få RSS-flödet till en del e-postprogram. Svenska Brukshundklubbens RSS

Sök på webbplatsen

Överst och nederst till höger hittar du alltid sök-fältet "Sök på webbplatsen". Skriv in ett eller flera sökord och du får hjälp, snabbare än en sökhund hittas alla sidor som innehåller sökorden du skrivit.

Länkar är blå och blir understrukna när muspekaren förs över.

Dina synpunkter & idéer

Lämna dina synpunkter till oss - beröm eller tips på något som du saknar - info@brukshundklubben.se

Varmt välkommen!

Önskar webbprojekt-gruppen