Ny handläggare för hundägarutbildning

Therese Strate har tillträtt tjänsten som handläggare för hundägarutbildning på Brukshundklubbens förbundskansli.

Therese StrateHon har de senaste 20 åren arbetat med utbildning i olika former och roller. Therese är utbildad lärare i bland annat medieproduktion, mediekommunikation och digitalt skapande och har en kandidatexamen i reklam och PR.

Therese brinner för utbildning och kommer att arbeta med att skapa möjligheter för nätbaserat lärande i Brukshundklubben. På fritiden tränar och tävlar hon aktivt i lydnad och vallar får med sina två border collies. Hon är medlem i Nacka Brukshundklubb.

Anne-Marie Folkesson avslutar sin tjänst som handläggare för hundägarutbildningen från 1 september. Anne-Marie fortsätter på halvtid som projektledare för 100-årsjubileet.