SBK söker en ideell kraft

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Vi söker nu en ideell kraft som är intresserad av att arbeta fram förslag på hur agilityn inom Svenska Brukshundklubben bäst skulle organisera sig för att möta det behov som finns hos våra klubbar.

"Huvudmannaskapet för agilityn övergick till Svenska Agilityklubben för 4 år sedan men det är fortfarande inom Svenska Brukshundklubben som den mesta aktiviteten finns sett till kurser och tävlingar.

Agilityn har idag ingen egen plattform på central nivå inom Svenska Brukshundklubben (SBK) och inte heller någon naturlig plats i något utskott vilket medför att frågor ibland hamnar mellan stolarna och inte fångas upp på ett bra sätt.

Vi söker nu en ideell kraft och riktar oss till dig som är intresserad av att arbeta fram förslag på hur Agilityn inom SBK bäst skulle organisera sig för att möta behovet.

Kontaktperson på Svenska Brukshundklubben är Barbro Olsson (barbro.olsson@brukshundklubben.se) Tveka inte att kontakta henne om du känner att detta skulle vara något för dig! "

Välkommen att höra av dig! "