Nominera stipendiater till Agriastipendiet

Återigen är det dags att nominera till Agriastipendiet. Brukshundklubbar, rasklubbar, distrikt och utskott har möjlighet att premiera någon som utmärkt sig under året.

Senast 1 februari kan SBK:s lokal- och rasklubbar, distrikt eller utskott nominera en klubb eller person som man vill lyfta lite extra och premiera extraordinära insatser.

Kategorierna är; årets klubb, årets utbildare, årets tjänstehundsekipage eller årets eldsjäl.

Fyll i Nominera stipendiater - med utförlig motivering senast 1 februari. Stipendiaterna utses utifrån de inkomna nomineringarna av en jury bestående av tjänstemän på Brukshundklubben och Agria.

Stipendiet delas ut på kongressen, Svenska Brukshundklubbens årsmöte i maj.

Mer information om stipendiet och hur du ansöker finns på www.brukshundklubben.se/agriastipendiet.