Svenska Brukshundklubben - 100 år av goda hundrelationer

Följ de fantastiska aktiviteter som Svenska Brukshundklubben bedriver med 100 års hunderfarenheter i ryggen.

100 år av goda hundrelationer

1918 var första gången som man i Sverige bildade en förening kring arbetande hundar. Det var starten till det som idag är Svenska Brukshundklubben. I år 2018, firar vi 100-årsjubileum med buller och bång. Massor av aktiviteter under hela året, över hela landet. Var med och fira du också! Läs mer om vårt 100-årsfirande på www.brukshundklubben.se/100.

Film om Svenska Brukshundklubben idag

Som en del av vårt 100-årsjubileum har vi tagit fram en film. Se alla fantastiska verksamheter och klubbar som gör vad Svenska Brukshundklubben är idag.

Sprid filmen till andra

Hjälp gärna till att sprida filmen till andra intresserade. Brukshundklubbar, våra rasklubbar och distrikt kan använda den på kursen eller för att rekrytera medlemmar. Den finns även på Svenska Brukshundklubbens youtubekanal tillsammans med en rad andra informativa filmer om våra verksamheter.