Fira med oss ute i landet!

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Firandet av vårt 100-årsjubileum ute i landet fortsätter. Nu är det dags för uppvisningar i Hallsberg, prova-på-bruks i Tierp, rallylydnadstävling hos Bro-Håbo, utställningsträning i Kristianstad, prova på kväll i Stockholm, föreläsning hos Orust samt hundmöteskurs i Bjuv.

De här lokala eventen som klubbar och distrikt genomför ute i landet går under namnet Jubileumsapporten och arrangeras för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Uppvisningar i Hallsberg

Den 14 april finns Hallsbergs Brukshundklubb på Hallsbergs Mässan i ishallen. De arrangerar uppvisningar och har en monter med tävlingar och info om klubben.

Prova på bruksgrenarna i Tierp

Lördagen den 14 april kan du prova på bruksgrenarna (så som spår, sök, rapport, budföring och uppletande) hos Tierps Brukshundklubb.
För mer information klicka här.

Tävling i rallylydnad i Håbo-Tibble kyrkby

Vi firar att SBK fyller 100 år genom att arrangera rallylydnadstävling den 14-15 april. Tävlingen hålls på Klockardalens IP.

Utställningsträning hos Kristianstads BK i Gälltofta

Söndagen den 15 april arrangerar Kristianstads Brukshundklubb utställningsträning där alla intresserade hundägare är välkomna.
För mer information klicka här.

Prova på kväll i Stockholm (Skarpnäck)

Prova på kväll arrangeras måndagen den 16 april hos Skarpnäck Hundungdom i Stockholm. Här kan du testa på agility, rallylydnad, freestyle samt vardagslydnads-moment och relationsövningar.

Föreläsning i Orust

Den 16 april har Orust BK bjudit in Nina Roegner och hennes hund Moster som kommer att hålla en föreläsning om "Aktivering, smart lek med din hund". Nina och Moster bjuder även på en uppvisning som visar hur lätt och roligt det är att träna sin hund!

Hundmöteskurs i Bjuv

Kurs i att gå fint i koppel och hundmöten startar hos Bjuvs Brukshundklubb den 17 april. Vi vill alla ha en hund som går fint i koppel. Med lite träning så kan alla hundar lära sig det. Vi ökar gradvis störningen genom att det först ska fungera utan möten, därefter vid möte av andra människor och till sist vid möten av andra hundekipage. Tillfällen: 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 24/5 klockan 18:30-20:30. Kostnad: 850kr + medlemskap i Bjuvs Brukshundklubb.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!