Roliga aktiviteter runt om i landet

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter runt om i landet! Nu är det snart dags för riesenschnauser-mästerskap i Värnamo, lydnadstävlingar hos Bro-Håbo, rallylydnadstävling hos Häverö, K9 Biathlon i Linköping, utställning i Söderhamn och Hundens Dag i Ånge.

Jubileumsapporten är de lokala event som klubbar och distrikt genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum.

Mästerskap för Riesenschnauzer i Värnamo

Den 4-6 maj arrangeras Rasmästerskap för riesenschnauzer i Värnamo.

Lydnadstävling hos Bro-Håbo Brukshundklubb

Den 5 maj firar Bro-Håbo att Brukshundklubben fyller 100 år genom att arrangera två lydnadstävlingar med samtliga klasser (FM och EM). Distriktsmästerskap sker i klass 3 på förmiddagstävlingen.

Rallylydnadstävling i Hallstavik

Den 5 maj arrangerar Häverö Brukshundklubb en tävling i rallylydnaden avancerad klass och mästarklass. Dubbla starter!

Terrängbana med hund i Linköping

Den 10 maj arrangeras K9 Biathlon i Linköping. Det är ett idrottsarrangemang med hund. Ekipagen springer 4 km med 20-25 terränghinder alternatvit 8 km med 40-50 terränghinder.

Utställning i Söderhamn

Inofficiell utställning för alla raser arrangeras i Söderhamn den 10 maj.

Hundens Dag i Ånge

Den 10 maj arrangeras Hundens Dag hos Västra Medelpads Brukshundklubb med olika aktiviteter vid klubbstugan Näset (Ånge). Öppet för alla!

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!