Besök våra klubbar

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Våra lokala firanden i Jubileumsapporten fortsätter! Vi har allt ifrån hundpromenader och prova-på till tävlingar och utställningar. Här kan du läsa mer om vilka event som sker den närmaste veckan!

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Agilitytävling hos Bro-Håbo BK

Vi firar att Brukshundklubben fyller 100 år genom att arrangera agilitytävling i agilityklass 1 och hoppklass 1 den 16 juni.

Höganäs Hund

Höganäs hund 2018 arrangeras med start den 16 juni. Ett tvådagars arrangemang med nationell utställning, inofficiell utställning, rallylydnad, lydnad, exteriörbeskrivning och agility. Arrangemanget kommer i år att ha jubileumsstatus med anledning av SBKs 100-års jubileum. Bl.a invigningstalar Rolf Weiffert, SBKs förbundsordförande. Datum för arrangemanget är 16-17 juni!

Hundträning i Gamleby

Gå vår vardagslydnadsbana "Hur duktig är din hund?" den 16 juni. Det arrangeras även öppen träning och info om klubben av instruktörer på plats. Fiket kommer att vara öppet.

Prova på i Sandviken

Prova på med din egen hund den 16 juni! Vi visar hur det går till och ni får prova på. Kl 11:00 Prova på Agility, Kl 12:00 Sök, Kl 13:00 Prova på Rallylydnad och kl. 14:00 Uppletande. Testa även "Hur lydig är din hund?" 5 olika vardagsövningar som du och din hund ska genomföra tillsammans. En instruktör följer med ekipaget och ger tips i träningen. Hur lydig är din hund träningen har Drop-In.

Prova på i Visby

Prova på dag med rallylydnad, agility och Nose Work arrangeras den 16 juni.

Agilitytävling hos Bro-Håbo BK

Vi firar att Brukshundklubben fyller 100 år genom att arrangera agilitytävling i agilityklass 2 och hoppklass 2 den 17 juni.

Utställning i Forshaga

Officiell utställning för Bruksraser arrangeras den 17 juni.

Utställning i Hjo

Inofficiell hundutställning för alla raser arrangeras den 17 juni.

Hundpromenad i Köping

DOGWALKEN är den ultimata hundpromenaden i skogen med diverse frivilliga skojigheter mest med naturhinder! Platsen är Odensvi i Köping och datumet är den 17 juni.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!