Roliga event

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Jubileumsapporten fortsätter sin resa runt Sverige! Flera roliga arrangemang väntar. Vad sägs om Polishunds SM i Värnamo? Eller kanske titta på duktiga sök- och skyddshundar i Uppsala? Och bor man i närheten av Överkalix kan man vara publik på en tävling i rallylydnad.

Jubileumsapporten är de lokala event som lokalklubbar, distrikt och rasklubbar genomför ute i landet för att fira Brukshundklubbens 100-årsjubileum. Här kommer de event som är aktuella just nu.

Polishunds SM i Värnamo

SM arrangemang för polishundar i skydd o spår. Detta är ett flerdagsarrangemang från 13 september till 16 september.

Sök- och skyddstävling i Uppsala

Söktävling elitklass samt distriktsmästerskap i svenskskydd arrangeras den 15 september. Se sökhundarnas lydnadsprogram samt skyddshundarnas lydnad och skyddsarbete.

Rallylydnadshundar i Överkalix

Tävling i rallylydnad arrangeras den 15 och 16 september.

Fler lokala event

Här hittar du fler lokala event där just du kan vara med och fira vårt 100-årsjubileum!