Agriastipendiet

Svenska Brukshundklubben och Agria Djurförsäkring samarbetar om Agria stipendiet som innefattar fyra stipendier: Årets klubb, Årets utbildare, Årets tjänstehundsekipage och Årets eldsjäl.

Fyra olika stipendier

Svenska Brukshundklubben och Agria Djurförsäkring samarbetar om fyra stipendier: Årets klubb, Årets utbildare, Årets tjänstehundsekipage och Årets eldsjäl.

Delas ut på kongressen

Stipendierna delas ut vid Svenska Brukshundklubbens årliga kongress.

Nominera stipendiater

Klubbar, distrikt och utskott har möjlighet att skicka in nomineringar. Fyll i Nominera stipendiater - Årets klubb, utbildare, tjänstehundsekipage eller eldsjäl med utförlig motivering senast 1 februari varje år.

Stipendiaterna utses utifrån de inkomna nomineringarna av en jury bestående av tjänstemän på Brukshundklubben och Agria.

Årets klubb

Varje år delar Brukshundklubben och Agria ut 10 000 kronor till en lokal- eller rasklubb inom Svenska Brukshundklubben som under det gångna året genomfört insatser som varit av avgörande betydelse för föreningen.

Årets utbildare

Varje år delar Brukshundklubben och Agria ut 5 000 kronor till en medlem inom Brukshundklubben som varit av avgörande betydelse inom utbildningsverksamheten för någon av föreningens klubbar eller distrikt.

Årets tjänstehundsekipage

Varje år delar Brukshundklubben och Agria ut 5 000 kronor till ett tjänstehundsekipage med medlemskap i Svenska Brukshundklubben som under det gångna året utmärkt sig inom tjänstehundsverksamheten.

Årets eldsjäl

Varje år delar Brukshundklubben och Agria ut 5 000 kronor till en medlem inom Brukshundklubben som utmärkt sig genom ett brinnande engagemang utöver det vanliga.

Ansökningsformulär

Du är