Arrangör agility

Här hittar du som är arrangör information och blanketter för tävlingsgrenen agility.

Arrangör

Arrangören är den klubb som hanterar tävlingen. Man ansöker om att få arrangera tävling, ordnar med startlistor, genomför hela tävlingen och rapporterar in resultaten i SBK Tävling.

Rätt att anordna officiell agilitytävling har SBK, SKK och till SKK ansluten länsklubb, övriga specialklubbar eller ungdomsförbund.

Ansökningstider för officiella tävlingar

För aktuella ansökningstider när det gäller agility hänvisar vi till Svenska Agilityklubben. Du hittar mer information här: http://svenskaagilityklubben.se/tavling/ansokan-om-tavling/

Ansök om tävling

Ansökan om att arrangera officiell tävling i agility sker direkt via SBK Tävling.

1. Logga in med klubbinloggningen.
  2. Klicka på "Administration" i övre högra hörnet.
  3. Klicka på "Tävlingar"
  4. Klicka på "Ny tävling i agility eller rallylydnad", längst ner på sidan.
  5. Följ flerstegsguiden som kommer upp.
  6. När du genomfört alla steg, klicka på "Tävlingar" i menyn. Den ansökta tävlingen finns där.
  7. Klicka på tävlingen och "Ansök om godkännande" i menyn till vänster.
  8. Klart!

Ställa in officiell tävling

En klubb som behöver ställa in en officiell tävling i agility ska kontakta Svenska Agilityklubben.