Mina sidor

Ändra din adress, skriv ut ditt medlemsbevis eller avsluta ditt medlemskap. Mina sidor ger dig åtkomst till dina egna uppgifter i Svenska Brukshundklubbens medlemssystem.

Du har själv kontrollen

På Mina sidor har du själv kontroll på dina egna uppgifter i vårt medlemssystem. Du behöver registrera dig första gången för att kunna logga in till Mina sidor.

Det här kan du göra

Ändra dina kontaktuppgifter

Om du flyttar och byter adress, byter e-postadress eller namn justerar du själv dina uppgifter på Mina sidor.

Skriv ut ditt medlemsbevis

Medlemsbeviset behöver du ha med vid prov & tävlingar och du skriver ut det själv från Mina sidor.

Avsluta medlemskap

Om du behöver kan du säga upp ditt medlemskap på Mina sidor.

Gör så här första gången

1. Gå in på Registrera mig på Mina sidor.
  2. Fyll i medlemsnr, förnamn, personnr (ska anges med 12 siffror, ååååmmdd-xxxx) och e-postadress. Välj Skicka.
  3. När alla uppgifter är ifyllda får du ett mejl med en länk.
  4. Gå in på länken - där får du skapa ditt eget lösenord för Mina sidor.

Kommer inte mejlet med lösenordet till din inkorg, kan det ha hamnat i din skräpkorg då det skickas från en noreply-adress.

Glömt lösenordet

1. Gå in på Glömt lösenordet?
  2. Fyll i personnr och e-postadress så får du ett mejl med en länk. (Obs! E-postadressen du anger måste stämma överens med den som du angav vid registrering på Mina sidor.)
  3. Gå in på länken - där får du skapa ett nytt eget lösenord för Mina sidor.

Byta lösenord

När du är inloggad på Mina sidor kan du enkelt byta ditt lösenord till något du lättare kommer ihåg.

1. Välj Redigera dina uppgifter
  2. Välj Byt lösenord
  3. Fyll i ditt önskade nya lösenord (måste innehålla minst 8 tecken, varav minst 2 siffror och minst 1 symbol som !?,&), upprepa lösenordet i fältet under. Välj Spara.