Födelsedagen 30/5

Den 30 maj 2018 är Svenska Brukshundklubbens födelsedag. Dagen då vi verkligen fyller 100 år!

Det här ska såklart firas ute på lokalklubbarna med både redan befintliga medlemmar och blivande medlemmar.

Kanske några bakglada vill baka olika tårtor? Rulltårtor är både enkelt och snabbt att tillverka och blir inte dyrbart. Klicka på grädde och mums så gott det blir.
Eller fixa ett "tårtmästerskap" och utmana tårtbakande medlemmar.

Vår tanke är att dessa tider ska vara gemensamma på alla lokalklubbar:

19.00 arrangera en tipspromenad. Förslag på frågor finns i högerkolumn.
Fritt att göra om dem i wordfilen.

19.30 tårta till alla medlemmar och hundintresserade. Genomgång av rätt svar på tipspromenaden.

19.55 tal från förbundsordförande. Talet levereras via länk på klubbens officiella mailadress den 17 maj.

20.00 hela Sverige hurrar

Under veckan präglas dags- och lokalpress av reportage om Brukshundklubben.

Sveriges befolkning ska uppleva att Brukshundklubben finns!

Firade klubben?

Den 30 juni var det födelsedag. Brukshundklubben firade 100 år.
19.55 samlades alla och lyssnade på webbsänt tal från förbundsordförande. Klockan 20.00 hurrade landets alla klubbar för vår fantastiska organisation.
Det gick som ett surr över hela Sverige - i alla fall i fantasin.

Det vore intressant att veta hur många som firade? Fyll i formuläret och klicka på "skicka".
Endast en person per klubb svarar på formuläret.

Firade klubben födelsedag 30 maj? Obligatoriskt
Anordnades tipspromenad?
Fungerade nedladdning av filmen med ordförandes tal? Obligatoriskt