Hitta lokalt firande

Här har vi samlat alla lokalklubbars firanden av födelsedagen fördelat över våra 18 distrikt så att det ska bli lättare att hitta ett firande nära just dig. Välkommen att delta, oavsett om du redan är medlem eller inte.

På samtliga firanden kommer det att serveras kaffe och tårta samt sändas tal av vår förbundsordförande. Läs mer nedan om vad just din närmaste lokalklubb arrangerar utöver fika och tal.

Blekinge Dalarna Gotland
Gävleborg Halland Mellannorrland
Närke Skaraborg Skåne
Småland Stockholm Sörmland
Uppland Värmland-Dals Västmanland
Västra Östergötland Övre Norrland

Blekinge

Dalarna

Gagnef-Floda

Medlemsmöte, tipspromenad samt nån mer aktivitet kommer att arrangeras. Firandet hålls på Paviljongvägen 41 i Dala Floda.

Gotland

Gävleborg

Halland

Mellannorrland

Timrå

Frågeslinga samt några små roliga tävlingar arrangeras hos Timrå Brukshundklubb på Grönuddsvägen 2 i Sörberge.

Närke

Örebro

Prova på aktiviteter arrangeras av Örebro Hundsällskaps Brukshundklubb på Sannamon 341.

Skaraborg

Hjo

Medlemsmöte arrangeras i samband med firandet som sker på Hjo Brukshundklubb, Estrid Ericssons väg 1, i Hjo.

Skåne

Hässleholm

Förutom tårta och tal arrangeras allmän träning och hundvandring på Hässleholms Brukshundklubb på Hövdingegatan.

Trelleborg

Öppet Hus från kl 18 vid klubbstugan i Simmermarken. Vi bjuder på tårta samt har cafeterian öppen och grillen igång. Våra tävlingsekipage i lydnad, rallylydnad och agility kommer att visa upp sig och det kommer finnas möjligheter till träning och tillgång till instruktörer för frågor etc. Vi kommer att ordna en djurloppis på plats och har bjudit in en hundfotograf som vi väntar besked ifrån. Även en veterinär är inbjuden för att svara på diverse frågor.

Småland

Eksjö

Klubben bjuder på mat och det blir ett kort medlemsmöte. Plats för firandet är Eksjö Brukshundklubb på Skönbergavägen.

Emmaboda

Tipspromenad, mingel, föreläsning första hjälpen för hund och roliga tävlingar med hunden arrangeras. Firandet hålls vid klubbstugan på Marknadsvägen i Eriksmåla.

Torsås

Öppen träning samt roliga hundlekar som "Hund 21" arrangeras på Torsås Brukshundklubb (Applerum 7082, 385 32 Torsås).

Nacka

Tipspromenad och medlemsmöte hos Nacka Brukshundklubb på Apportvägen 1.

Stockholm Södra

Klubben arrangerar tipspromenad och träningstävling i brukslydnad. Kom och delta eller titta på! Adressen för firandet är Vidjavägen 13 i Ågesta/Farsta.

Värmdö

Förutom tårta och tal så bjuds det här på tipspromenad med frågor om hund och natur.

Vaxholm

Waxholms Brukshundklubb arrangerar firande med bland annat lekar, vardagslydnadsbanan: "Hur duktig är din hund?" samt olika prova på aktiviteter med hund. Firandet sker på klubben på Tenö i Vaxholm.

Sörmland

Hölö-Mörkö

Här arrangeras korvgrillning, hundrace, fiskdamm för hundarna, lotteri samt prova på nose work, lydnad, rallylydnad och agility. Eventuellt kommer även en loppis att arrangeras. Adressen är Wij 7 i Hölö.

Nyköping

Korvgrillning och "Prova-på" rallylydnad, agility och uppletande arrangeras. Firandet sker på Nyköpings Brukshundklubb på Oscarsborg, Anderslund 611 02 Nyköping. Varmt välkommen att fira med oss!!

Uppland

Bro-Håbo

Presentation av klubbens aktiva instruktörer samt uppvisningar i Heelwork to Music, Freestyle, IPO och Agility.

Häverö

Firandet sker i Älmsta park. Uppvisning i lydnad, rallylydnad, agility och nosework arrangeras. Aktivitetsbana, barn med hund-aktivitet, klapp- och gos-hörna, tipspromenad och testet "Hur duktig är din hund" kommer också arrangeras. Försäljning av fika och kokt korv.

Norrtälje

Roslagens Brukshundklubb firar och har ett kort medlemsmöte, ev tipsrunda och träning på Höstgatan 2 i Norrtälje.

Värmland-Dals

Kil

Distriktet arrangerar firande på Kils Arena.

Västmanland

Västra

Ale

Från kl 18:00 finns det prova på-aktivteter som rallylydnad och Nose Work, det roliga testet "Vad kan min hund?" samt "Fråga en instruktör". Firandet hålls på Ale Brukshundklubb, Lindåsen, Nödinge.

Göteborg

Vi kommer i samband med ordinarie medlemsmöte uppmärksamma firandet av SBK 100 år med tårta och tal. Platsen för firandet är Kallebäcks Västergård 12.

Svenljunga

Kvällsarrangemang klockan 17.30 - ca 20.30. Träningstävling arrangeras i lydnadsklass, brukslydnad och Rallylydnad (nybörjare och fortsättning). Firandet hållspå Kind Brukshundklubb i Risa, Svenljunga.

Östergötland

Övre Norrland