Happy Dog

SBK inleder 100-årsfirandet direkt på nyårsafton i samarbete med det smällarfria nyåret på Clarion Hotell Arlanda.

Programmet för Happy Dog är fullt med aktiviteter både lördag den 30/12 och nyårsafton 31/12.

Lördag 30/12

Mellan kl. 13.00 - 17.00 kommer vi i Svenska Brukshundklubben erbjuda prova på-aktiviteter på våning 2: Freestyle/tricks, rallylydnad, nose work och en fråga instruktören-hörna.

Nyårsafton 31/12

Mellan kl. 11.00 - 16.00 kommer vi i Svenska Brukshundklubben att erbjuda prova på-aktiviteter med hund som: Freestyle/tricks, rallylydnad, nose work och en fråga instruktören-hörna.

Nyårsspecial!

Det blir tävling i Rallylydnad kl 13.30 och sen en fantastisk uppvisning kl 16.00. Dessa aktiviteter sker på våning 2 i Banketten.

Alla aktiviteter är kostnadsfria.

På hotellets hemsida kommer de att lägga upp aktuell information under hela hösten så håll utkik här!