Jubileumsapporten

Under 2018 firar Svenska Brukshundklubben sitt 100-årsjubileum. Passa på att delta på detta unika tillfälle att fira hunden tillsammans med Brukshundklubben.

Här finns alla lokala event som arrangeras runt om i landet i det vi valt att kalla jubileumsapporten. Vill ni vara med och arrangera en jubileumsapport? Se mer under Arrangera jubileumsapporten.

Arrangemang per månad

Januari Maj September
Februari Juni Oktober
Mars Juli November
April Augusti December

Januari

Februari

2018-02-10 Norrtälje ridhus

Lydnadstävling med information om verksamheten samt möjlighet till förtäring.

Mars

2018-04-07 Uppsala

Tävlingar i rallylydnad på Uppsala Brukshundklubb.

2018-04-08 Uppsala

Tävlingar i rallylydnad på Uppsala Brukshundklubb.

2018-04-16 Stockholm (Skarpnäck)

Prova på kväll. Här kan du testa på agility, rallylydnad, freestyle samt vardagslydnads-moment och relationsövningar.

2018-04-22 Karlsborg

Prova på dag med agility, lydnad, patrullhund mm. Tipspromenad och Fika.

2018-04-28 Hallsberg

2 dagars rankingtävling i lydnad.
Vi kommer utöver tävlingarna ha olika aktiviteter/prova på för hundägare. Allt sker påfotbollsplanerna vid ishallen i Hallsberg.

2018-04-29 Hallsberg

2 dagars rankingtävling i lydnad.

2018-04-29 Malmö (Sibbarp)

Skydd alla klasser. Det kommer även finnas en inofficiell uppletande tävling samma dag. En rosa ruta där pengarna går till Rosa Bandet och en blå ruta där pengarna går till Blå Bandet. I uppletande tävlingen får man starta hur många gånger man vill.

2018-05-05 Värnamo

Ras mästerskap för riesenschnauzer. Detta är ett flerdagsarrangemang 4-6 maj.

2018-05-10 Linköping

K9 Biathlon.
Idrottsarrangemang med hund. Springa 4km med 20-25 terränghinder alt 8km med 40-50 terränghinder. Möjlighet att ta emot 100 st deltagande. Mer info kommer finnas på Facebook evenemanget inom kort.

2018-05-10 Söderhamn

Inofficiell utställning för alla raser.

2018-05-13 Gnesta (Lötbodal)

Under dagen kommer vi att erbjuda prova-på aktiviteter, vardagslydnadsbana, tipsrunda och loppis med hundsaker. Vi kommer att bjuda på tårta.

2018-06-01 Malmö (Sibbarp)

Lydnadstävling alla klasser med lite sidarrangemang som är under planering. Grillen kommer att gå på högtryck.

2018-06-02 Göteborg

Jubileumsutställning på SBK Göteborgsavdelningen kommer arrangeras som ett led i jubileumsapporten. En inofficiell hundutställning öppen för alla raser i alla åldrar.

2018-06-02 Hamnen i Mönsterås

Hundparad genom köpingen och uppvisning i hamnen.

2018-06-03 Uppsala

Hundens dag på Uppsala Brukshundklubb. Uppvisningar, tävlingar, försäljning, loppis, café och mycket mer!

2018-06-16 Höganäs BK

Höganäs hund 2018 - Tvådagars arrangemang med nationell utställning, inofficiell utställning, rallylydnad, lydnad, exteriörbeskrivning och agility. Arrangemanget kommer i år att ha jubileumsstatus med anledning av SBKs 100-års jubileum. Bl.a invigningstalar Rolf Weiffert, SBKs förbundsordförande. Datum för arrangemanget är 16-17 juni!

2018-06-17 Höganäs BK

2018-07-13 Karlsborg

Jubileumslydnad, en tävling i alla lydnadsklasser på Karlsborgs Brukshundklubb, Tallåsen.

2018-07-14 Norrtälje

Uppvisningsgruppen genomför sitt program vid större evenemang i Norrtälje, ex Amercan car show (Lilla Torget), familjeaktiviteter i societetsparken vid skolstart.

Augusti

2018-08-05 Tierp

Drive in-valputställning, prova på agility, rallylydnad.

2018-08-12 Uppsala

Hundevent i centrala Uppsala. Hundparad, uppvisningar med mera.

2018-08-18 Skutskär

Inofficiell utställning, tipspromenad, info om vår verksamhet, uppvisningar och ev loppis.

2018-08-18 Stockholm (Skarpnäck)

2018-08-18 Norrköping

Tävling i rapport och sök.

2018-08-19 Norrköping

Tävling i sök.

2018-08-25 Uppsala

Hundflåset! Ett motionslopp i vackra Hågadalen i Uppsala för förare och hund. Valfritt om man vill springa eller gå rundan. Vi kommer även arrangera ett kortare barnlopp samt ha lite andra aktiviteter runt omkring.

2018-09-07 Karlsborg

Distriktsläger för ungdomar. Helgläger för ungdomar med hundaktiviteter, grillning lekar och annat skoj. Datum är 7/9 - 9/9.

2018-09-13 Värnamo

SM arrangemang för polishundar i skydd o spår. Detta är ett flerdagsarrangemang från 13 september till 16 september.

2018-09-15 Uppsala

Söktävling elitklass samt distriktsmästerskap i svenskskydd.
Se sökhundarnas lydnadsprogram samt skyddshundarnas lydnad och skyddsarbete.

2018-10-06 Uppsala

Svenska belgarmästerskapen i IPO3. Landets bästa belgiska vallhundarna tävlar i spår, lydnad och skyddsarbete.