Jubileumspaket

Alla arrangörer av Jubileumsapporten kommer att få ett jubileumspaket att använda sig av under året.

Paketet kommer att skickas ut till alla klubbar som anmält sina arrangemang till kansliet senast den 31 maj 2018. Paketet skickas innan det första eventet man arrangerar under året och innehåller följande:

• 1 st beachflagga med jubileumstryck
    (Flaggan går att sticka ner i t ex gräs. Vill man ha en fot till beachflaggan så att den går att använda inomhus eller på asfalt beställer och betalar man det själv via mail till info@copygraf.se)
  • Ballonger med jubileumstryck
  • Godis att bjuda på
  • Broschyrer

Frakten för jubileumspaketet kommer att faktureras klubben i efterhand.

Alla arrangemang som är anmälda till kansliet via vårt anmälningsformulär på hemsidan senast den 31 maj 2018 får jubileumspaketet och marknadsföringshjälp. Arrangemang som anmäls efter 31 maj får hjälp i mån av resurser.