Jubileumsprodukter

För att uppmärksamma vårt jubileum har vi tagit fram extra fina jubileums-produkter till fördelaktiga priser.

Våra jubileumsprodukter finns på Jubileumsshopen och i SBK-shopen. Både klubbar och enskilda personer kan beställa produkterna från både jubileumsshopen och SBK Shopen.

Jubileumsshopen

Lokalklubbar kan beställa produkterna i jubileumsshopen med klubbens egna logga. Varför inte beställa och sälja, så att klubben får intäkter.

Produkter beställda under september 2017 - februari 2018 kommer att levereras så snart det är möjligt, dock senast under april 2018. Därefter kan klubbar och enskilda personer köpa samtliga produkter i SBK-shopen och på jubileets olika event.

Du hittar jubileumsshopen här.

Produkter i jubileumsshopen

Hoodtröja Buff/Bandana
Hoodie med tryck Buff med tryck
T-shirt herr/unisex
T-shirt dam
T-shirt med tryck Jubileumstshirt dam
Klistermärke Mössa
Klistermärke med jubileumslogga Mössa med jubileumstryck

SBK Shopen

Produkterna som finns i SBK Shopen kommer kunna köpas både av klubbar och privatpersoner. Vi kommer även att sälja dessa på våra centrala event.

Du hittar SBK-shopen här

Produkter i SBK Shopen

Hundhandduk Ryggsäck
Hundhandduk Ryggsäck med jubileumstryck