Jubileumsprodukter

För att uppmärksamma vårt jubileum har vi tagit fram extra fina jubileums-produkter till fördelaktiga priser.

Våra jubileumsprodukter finns på Jubileumsshopen för beställningar av större kvantitet - t ex från klubbar eller träningsgrupper. I SBK-shopen finns ytterligare produkter som både klubbar och enskilda personer kan beställa.

Jubileumsshopen

Jubileumsshopen riktar sig i första hand till klubbar som kan beställa och sälja större kvantiteter med förtjänst under årets event. Är du en enskild person som vill beställa, be klubben lägga en större beställning eller gå ihop med träningskompisarna och beställ tillsammans.

Produkter beställda före 1 september levereras i oktober. Produkter beställda under september-februari kommer att levereras så snart det är möjligt, dock senast under april 2018. Därefter kan klubbar och enskilda personer köpa samtliga produkter i SBK-shopen och på jubileets olika event.

Hoodtröjorna är små i storlek, beställ därför en storlek större än vad du normalt har.

Du hittar jubileumsshopen här.

Produkter i jubileumsshopen

Hoodtröja Buff/Bandana
Hoodie med tryck Buff med tryck
T-shirt herr/unisex
T-shirt dam
T-shirt med tryck Jubileumstshirt dam
Klistermärke Mössa
Klistermärke med jubileumslogga Mössa med jubileumstryck

SBK Shopen

Produkterna som finns i SBK Shopen kommer kunna köpas både av klubbar och privatpersoner. Vi kommer även att sälja dessa på våra centrala event.

Du hittar SBK-shopen här

Produkter i SBK Shopen

Hundhandduk Ryggsäck
Hundhandduk