SM tjänstehundar

Svenska mästerskap för patrullhundar och räddningshundar arrangeras årligen, i augusti eller september månad, på olika platser runt om i Sverige.

Mästerskap för tjänstehundar 2018

Både Försvarsmaktsmästerskapet och Mästerskapet för räddningshundar 2018 förläggs till Blekinge samtidigt med övriga SM. FMM genomförs detta jubileumsår torsdagen den 23 augusti till söndagen den 26 augusti. SM för räddningshundar genomförs fredagen den 24 augusti till söndagen den 26 augusti.

Skånes distrikt står som arrangör av Försvarsmaktsmästerskapet tillsammans med Blekinges distrikt och centrala räddningshundgruppen står som arrangör av mästerskapet för räddningshundar i samarbete med Blekinges distrikt.

Distriksmästerskap för patrullhundar

Arrangör av DM för patrullhundar ansvarar för att underskrivna protokoll och resultatlistor skickas till tjanstehund@brukshundklubben.se senast den 24 juni.

Anmälan till Försvarsmaktsmästerskapet

Anmälan till Försvarsmaktsmästerskapet görs direkt på hemsidan senast den 24 juni. Anmälningsavgiften 600 kronor betalas till SBK Skånes distrikt på plusgiro 126173-4  senast den 24 juni. Ange ditt namn vid betalningen.

Anmälningsformulär till Försvarsmaktsmästerskapet 2018

Anmälan till SM för räddningshundar

Anmälan till SM för räddningshundar görs direkt på hemsidan senast den 24 juni. Anmälningsavgiften 600 kronor betalas till Svenska Brukshundklubben statsmedel på plusgiro 4296097-1 senast den 24 juni. Ange ditt namn vid betalningen.

Anmälningsformulär till SM för räddningshundar 2018

Länkar till arrangörerna

www.tjh-masterskap.se

SM 2018 i Blekinge

Tidigare mästerskap

Alla resultat från Försvarsmaktsmästerskapen för patrullhundar 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 samt SM för räddningshundar 2012 finns på www.tjh-masterskap.se.