Anmälan till centralt tjänstehundsläger

Här kan du anmäla dig via ett anmälningsformulär direkt på hemsidan till våra centrala ungdomsläger.

Läs först informationen om vår ungdomsverksamhet och vad som gäller vid våra läger under fliken "För ungdomar" innan du anmäler dig.

Du kan också läsa mer om respektive läger under fliken "Våra läger". Där finns information om var lägren hålls, datum för när de hålls och när sista anmälningsdag är.

Anmälningsformulär

Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter noggrant. Glöm inte att trycka på skicka-knappen när du är klar. Du kommer att få en automatisk bekräftelse på din anmälan till den e-postadress du har angett.

För att delta på våra kurser måste du vara medlem i antingen SBK eller SHU. Teckna därför ditt medlemskap direkt om du blir antagen. Skriv under övrigt att meddela nedan om du ännu inte är medlem men har/ska söka medlemskap och komplettera med medlemsnr.
Är du svensk medborgare? Obligatoriskt
Kontrollera att du har skrivit rätt e-postadress då alla handlingar kommer att skickas till denna adress!
Är du under 18 år måste målsman godkänna ditt deltagande på kursen om du blir antagen.
OBS! Sommaren 2017 genomförs två centrala tjänstehundsläger steg 1 på Marma. Var noga så du väljer de datum som passar dig bäst.
Om du inte får plats den veckan du sökt till, kan du tänka dig den andra veckan istället? Obligatoriskt
Tar du med dig en hund? (OBS! antalet lånehundar är begränsat). Obligatoriskt
Är du fullt frisk? Obligatoriskt
Om du fyllt i nej så skriv under övrigt vad du avser.
Vi behöver dina mått för att du ska få rätt storlek på uniform och kängor vid din ankomst till lägret.