Hund och människa som tittar på en dator.

Central verksamhetskonferens 2022

för centrala utskott, utskottsgrupper, föreningscoacher, förbundskansli och central valberedning.

Konferens

11 nov  - 13 nov11 nov - 13 nov

12:00  - 15:0012:00 - 15:00

FörtroendevaldFörtroendevald

Svenska Brukshundklubben Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelseSvenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse

Förbundsstyrelsen bjuder in centrala utskott, utskottsgrupper, föreningscoacher, förbundskansli och den centrala valberedningen till en verksamhetskonferens för den centrala utskottsorganisationen.

Active quiz med kod inför hundmarschen och Distansloppet ”Du och jag Alfred”, tre eller fem km

Bilder från helgen tas gärna emot på e-post:

Britta Agardh
Britta Agardh
Upp och hoppa - Sund med hund

Reseräkning

Den digitala reseräkningen finns att hämta här på hemsidan.

Reseräkning lämnas in senast 10 dagar efter konferensens slut.

Då vi närmar oss december och årsskifte är det viktigt att reseräkningar lämnas in så fort det är möjligt.

Bild som visar en bärbar dator, mobil och anteckningsblock på ett träbord.

Bildtext:

Information om plats och tider för konferensen se utskickad inbjudan.

Anmälan

Anmälan görs direkt i nedanstående formulär. En bekräftelse på din anmälan skickas till i anmälan angiven e-postadress.

Varmt välkommen!

Nedan anmäler sig inbjudna deltagare till 2022 års verksamhetskonferens. För att kunna planera och få rätt kostnader behöver vi uppgifter om önskemål för bl.a. logi och måltider.