Mellanpudel som går runt föraren

Domarkonferens Rallylydnad

Konferens

08 okt  - 09 okt08 okt - 09 okt

09:00  - 15:0009:00 - 15:00

DomareDomare

Domarkonferens i rallylydnad som behandlar de nya reglerna som börjar gälla 2023.

Den 8 - 9 oktober 2022 inbjuder Svenska Brukshundklubben auktoriserade domare i rallylydnad till en konferens. Konferensen kommer att handla om de nya reglerna som träder i kraft 2023. Domarna som kommer på konferensen har till uppgift att presentera de nya reglerna för övriga domare i sitt distrikt.

Konferensen beräknas starta klockan 09.00 på lördagen.
Konferensen beräknas vara klar vid cirka klockan 15.00 på söndagen.

Scandic Upplands Väsby

Deltagare

Från varje distrikt får 2 domare möjlighet att delta på central bekostnad. Förbundet bekostar mat, logi och resa för dessa två domare.

Extra övernattning från den 7 oktober bekostas centralt i de fall där det inte finns möjlighet att anlända den 8 oktober. I övriga fall debiteras distriktet för den extra natten.

Om fler domare vill delta bekostas deras deltagande av distriktet eller klubben.

Anmälan

Domarna som ska delta i konferensen anmäler sitt deltagande via formuläret nedan.

Anmälan ska vara gjord senast 2022-08-28.