Fotograf: Nils-Petter Nilsson

09:00  - 15:0009:00 - 15:00

KontrollantKontrollant

Svenska Brukshundklubben Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben bjuder in till kontrollantutbildning patrullhund vecka 32 på Marma.

OBS! Tyvärr är kursen inställd!

Grundutbildning kontrollant patrullhund

Marma

Datum & tid

Börjar: 7 augusti kl 10.00 (preliminär tid)

Avslutas: 13 augusti kl 15.00 (preliminär tid)

Mål & syfte

Kursen syftar till att uppnå behörighet och auktorisation för att bedöma behörighetsprov patrullhund.

• Regler och anvisningar för behörighetsprov patrullhund
  • Praktisk bedömning
  • Hundens användning i förbandet
  • Kursadministration
  • etc

Förkunskapskrav

Genomgått godkänd utbildning till patrullhundsinstruktör samt provledareutbildning. Distriktet ska även intyga den sökandes lämplighet som kontrollant genom att skriva under på ansökningsblanketten.

Ersättning

Kursdeltagare får kost och logi samt kilometerersättning om resan till och från kursen sker med bil.

Dagpenning (90% av sjukpenninggrundande inkomst delat med 365 dagar) utbetalas mot inlämnat intyg om sjukpenninggrundande inkomst från Försäkringskassan, eller som lägst med för närvarande 130 kronor. Beställ intyg i god tid från Försäkringskassan.

Resor

Instruktion för att boka ev tåg- eller flygresa skickas i samband med att antagningsbesked skickas ut.

PM skickas ut till kursdeltagare senast 14 dagar innan kursstart.

Anmälan

Anmälan görs senast den 15 maj. Antagningsbesked skickas ut ca en vecka efter sista anmälningsdatum.

Anmälan görs på särskild anmälningsblankett som ska vara underskriven av distrikt och skannas och mailas med fördel till nedan mejladress eller skickas via post till kansliets tjänstehundsavdelning:

Svenska Brukshundklubben
Tjänstehundsavdelningen