Fotograf: Jonas Strandberg

10:00  - 15:0010:00 - 15:00

ProvledareProvledare

Svenska Brukshundklubben Svenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben bjuder in till provledareutbildning, patrullhund, vecka 32 på Marma.

OBS! Tyvärr är kursen inställd!

Grundutbildning provledare patrullhund

Marma

Datum & tid

Börjar: 7 augusti kl 10.00 (preliminär tid)

Avslutas: 13 augusti kl 15.00 (preliminär tid)

Mål & syfte

Kursen syftar till att kunna planera, leda, genomföra och följa upp anlagstest och behörighetsprov för patrullhundar.

• Organisation och genomförande av anlagstest samt behörighetsprov patrullhund
  • Regler och anvisningar för anlagstest samt behörighetsprov patrullhund
  • Kursadministration
  • etc

Förkunskapskrav

Genomgått godkänd utbildning till patrullhundsinstruktör. Distriktet ska även intyga den sökandes lämplighet som provledare på ansökningsblanketten.

Ersättning

Kursdeltagare får kost och logi samt kilometerersättning om resan till och från kursen sker med bil.

Dagpenning (90% av sjukpenninggrundande inkomst delat med 365 dagar) utbetalas mot inlämnat intyg om sjukpenninggrundande inkomst från Försäkringskassan, eller som lägst med för närvarande 130 kronor. Beställ intyg i god tid från Försäkringskassan.

Resor

Instruktion för att boka ev tåg- eller flygresa skickas i samband med att antagningsbeskeden skickas ut.

PM skickas ut till kursdeltagare senast 14 dagar innan kursstart.

Anmälan

Anmälan görs senast den 15 maj. Antagningsbesked skickas ut inom ca en vecka efter sista anmälningsdatum.

Anmälan görs på särskild anmälningsblankett som ska vara underskriven av distrikt och skannas och mailas med fördel till nedan mejladress eller skickas via post till kansliets tjänstehundsavdelning:

Svenska Brukshundklubben
Tjänstehundsavdelningen
123 21 Farsta

Förbundskansli
Tjänstehund

Svenska Brukshundklubben följer dataskyddsförordningen GDPR. Därför vill vi göra dig uppmärksam på att de personuppgifter du lämnar här kommer att sparas för vidare dokumentation och kommunikation med din klubb, ditt distrikt och din utbildningsgrupp. Vid kurs- och konferensanmälningar skickas deltagarlista med kontaktuppgifter till alla deltagare.