Aussievalp Rio

6 tillfällen6 tillfällen

2100 kr2100 kr

Vällingby Brukshundklubb Vällingby Brukshundklubb

Vällingby Brukshundklubb | HundägarsektorVällingby Brukshundklubb | Hundägarsektor

Tips och övningar för att valptiden ska bli så härlig som möjligt. Endast reservplatser.

Bästa Valpen | Valpkurs

Målgrupp

Alla med valp som vill lära sig lite grundläggande övningar och få mer kunskap om valpar och valpuppfostran. Valpar ska ha fyllt 12 veckor.

Mål

Att valptiden ska bli så härlig som möjligt och att deltagarna ska få verktyg att jobba med.

Vi kommer att gå igenom grunder i valpträning, vilket innebär, bland annat

• Lek- och belöningsutveckling för bra grunden i samarbetet
  • Inkallning - ett viktig kunskap som ska vara roligt att träna
  • Gå fint i koppel och hundmöten
  • Hantering
  • Nosarbete

Vid varje tillfälle kommer det finnas tid för frågor.

Vi kommer att använda boken Bästa valpen av Maria Brandel & Siv Svendsen som litteratur under kursen.

Det ska vara roligt att ha valp!

Annat

• Max 2 personer, dock rekommederar vi endast en person per hund, eftersom ni kommer bara kunna göra övningar en person i taget. Skriv i kommentarer vilka familjemedlemmar kommer att följa med.
  • Klubben ligger i närheten av en skytteklubb, så skottljud kan förekomma.

Kursmaterial

• Bästa valpen av Maria Brandel & Siv Svendsen (ingår i kurspriset)

2100 kr för VBK medlem

Medlemskap hos Vällingby Brukshundklubb krävs. Är du ännu inte medlem, kan du teckna ditt medlemskap här:
Du kan skapa ditt medlemskap efter du har fått bekräftelse att du har fått en plats på kursen. Medlemskap kostar 610 kr.

Du som redan är medlem i en annan lokal- eller rasklubben under SBK behöver inte betala förbundsavgift, utan betala bara lokalavgift 210 kr.

110 kr för familjemedlemskap för medföljande tonåringar och vuxna inom samma familj.

Instruktör

Ulrika Grönman & Rebecca Eriksson

Kursdatum 2024

• Tisdag 9/4 (Teori utan hund)