Ladda ner Lathunden 10.0

Lathunden är ett dataprogram för att ta fram statistik för en viss ras från Svenska Kennelklubbens hund- och avelsdata.

Lathunden köper du av Brukshundservice Sverige AB genom att:

  • ladda ner programvaran
  • betala via Swish eller till plusgiro
  • fylla i beställningsformuläret nedan
  • erhålla licensnyckel

Ladda ner programvara

Här laddar du ner programvaran för Lathunden till din dator. Programmet blir brukbart först när du erhållt en licensnyckel. Den får du då betalning och beställning inkommit till Svensk Brukshundservice.

Klicka här för att ladda ner Lathunden SQL - programvara

Betalning

Betala först in 1 275 kr via Swish 123 583 88 18 eller till plusgirokonto 493 64 94-6. Ange namn på beställare och betalningsdatum i betalningsmeddelandet. När betalning är mottagen skickar vi licensnyckeln till e-postadressen du angivit i din beställning.

Uppdatering

När det kommer en ny version av Lathunden kan du beställa en uppdatering för halva priset. Betala in 637.50 kr via Swish eller plusgiro. Det är samma samma nummer och enligt samma rutin som ovan. När betalningen är mottagen skickar vi en licensnyckel till den nya versionen av Lathunden. Observera att när du börjat använda den nya licensnyckeln fungerar inte längre den gamla versionen.

Beställning

Fyll noggrant i uppgifterna nedan. När beställningen är mottagen och betalningen kommit in till oss är din beställning fullbordad och vi skickar licensnyckeln.

Jag betalar för Obligatoriskt
Jag betalar via Obligatoriskt