Hundmarschen 2020 i Halland

Publicerat i: Tjänstehund

Lördagen den 5 december marscherar vi tillsammans med våra hundar ca 6 km vid Torvsjön i Skedala. Tipspromenad, grillplats och möjlighet att prova på flera olika hundaktiviteter erbjuds.

Datum:

Plats

Vid Torvsjön i Skedala, i Halland.

Se hela sträckan med start och målgång på kartan här. Det går en väg/stig från målgången tillbaka till starten så det är enkelt att ta sig tillbaka till parkeringen.

Tid för start

Mellan 10:00-12:00. Anmälda deltagare kommer få besked om olika starttider mellan dessa klockslag. Räkna med att hela aktiviteten inklusive att prova på olika övningar med hund tar ca 3 timmar.

Aktiviteter under marschen

Tipspromenad med 13 frågor som passar både vuxna och lite äldre barn. Stationer med olika prova-på-aktiviteter med hund, t ex patrullhund, friskvård och rallylydnad kommer att finnas längs med promenaden.

Det kommer att finnas funktionärer vid start, mål, stationer och grillplats.

Korvgrillning

Vi kommer att ha grillplatsen redo i slutet av promenaden, vid målgången, för alla som har med sig egen korv eller liknande. Glöm inte att ta med mycket att dricka till både dig själv och din hund!

Prisutdelning

Alla som deltar tilldelas ett Hundmarschen-märke, diplom och en goodiebag.

Utrustning

Bra att ta med är rejäla skor, ryggsäck, vattenflaska, plåster och sittunderlag till dig själv samt vatten, leksak och godis till din hund.

Kostnad

Gratis.

Övrigt

Du är varmt välkommen även om du inte har någon egen hund!

Sträckan är lätt att promenera men tänk på att små barn kanske inte orkar gå hela vägen. Barnvagn kan tas med.

Covid-19

För att skydda dig och andra från smittspridning vänder sig arrangemanget till dig som inte uppvisar några sjukdomssymptom och som inte heller tillhör någon riskgrupp enligt Folkhälsomyndigheten. Det är också viktigt att vi alla hjälps åt att hålla avståndet mellan varandra både under promenaden men också vid prova-på-aktiviteter och grillplats.

Frågor

Kontaktperson inför och under själva promenaden: Eva Simonsson, tel 0706-86 99 56.

Frågor om anmälan kan skickas till: hundmarschen[at]brukshundklubben.se

Detta är ett samarbete mellan brukshundklubbar i Halland, Svenska Brukshundklubbens tjänstehundsverksamhet och projektet "Upp och hoppa - sund med hund", samt Studiefrämjandet.

Anmälan

Anmälan görs direkt i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 29 november 2020.

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress då bekräftelse på din anmälan skickas via e-post.