Hundmarschen 2020 - nu i hela Sverige

Publicerat i: Tjänstehund

Mellan den 5 - 31 december marscherar vi en sträcka på minst 10 km tillsammans med vår hund i naturen. Du kommer få tips på övningar att göra under marschen samt en pin och ett diplom efter marschen.

Datum:

När?

När som helst som passar dig mellan den 5 december och den 31 december.

Hur?

Gå en valfri sträcka på minst 10 km tillsammans med din hund i naturen. Sträckan kan delas upp på fler kortare distanser vid behov, men den totala sträckan ska vara 10 km.

Anmäl dig först i formuläret nedan och när du gått sträckan så skickar du ett mail till hundmarschen[at]brukshundklubben.se så skickar vi en "Hundmarschen-pin" och ett diplom till dig.

Vi kommer att erbjuda alla deltagare tips på aktiviteter under hundmarschen i form av korta filmer, ungefär som digitala prova-på-stationer.

Övrigt

Denna aktivitet har anpassats efter det rådande läget med pandemin och arrangeras därför inte på en gemensam plats denna gång utan genomförs på ett säkert sätt för alla som vill röra på sig med sin hund.

Frågor

Frågor om anmälan kan skickas till: hundmarschen[at]brukshundklubben.se

Detta är ett samarbete mellan Svenska Brukshundklubbens tjänstehundsverksamhet, Hallands distrikt, projektet "Upp och hoppa - sund med hund", samt Studiefrämjandet.

Anmälan

Anmälan görs direkt i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 5 december 2020.

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress då bekräftelse på din anmälan skickas via e-post.