Proffsigt marknadsmaterial till klubben

Publicerat i: Organisation

Alla utvecklingsklubbar kan få hjälp att anpassa marknadsmaterial utifrån givna mallar för att underlätta marknadsföringen av klubbens medlemsaktiviteter.

Genom att bli utvecklingsklubb och hitta aktiviteter som gynnar medlemsutvecklingen på klubben, hjälper förbundet till med marknadsmaterial som utgår ifrån mallar och anpassas till klubbens behov.

Läs mer om att bli utvecklingsklubb här.

Så här går det till

Klubben skickar text- och bildmaterial till förbundet som hjälper till att lägga in det i mallen. Sen står det klubben fritt att använda materialet i sin egen marknadsföring.

Exempel på material som kan anpassas

För tillfället finns mallar för broschyrer och affischer, men detta kan komma att utökas om det finns utrymme för det.

Exempel på affissch som utvecklingsklubbar kan beställa (PDF-dokument, 845 kB)

Exempel på broschyr som utvecklingsklubbar kan beställa (PDF-dokument, 863 kB)

I vår idébank finns det en uppsjö av olika förslag på aktiviteter som främjar medlemsutvecklingen på klubben. Det står alla klubbar fritt att hämta inspiration och idéer därifrån. Idébanken hittar du på www.brukshundklubben.se/idebanken.

Alla klubbar kan beställa färdigt material

Utöver detta finns det en uppsjö färdigt material som klubbar kan ladda ner eller beställa från förbundets hemsida. Läs mer på www.brukshundklubben.se/infomaterial. Här finns färdiga broschyrer och powerpoint-presentationer. Detta får alla distrikt och klubbar beställa oavsett om man väljer att bli utvecklingsklubb eller inte.