All tävlingsverksamhet inomhus ställs in i regioner som lyder under lokala allmänna råd

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund, Assistanshund

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse har beslutat att ställa in samtliga inomhustävlingar i regioner som lyder under allmänna råd.

Svenska Brukshundklubbens förbundsstyrelse har noterat att klubbar inte följer de rekommendationer som Svenska Brukshundklubben den 3 november 2020 publicerat på hemsidan samt tillsänt distrikt, lokal- och rasklubbar. Förbundsstyrelsen har därför tvingats besluta att ingen tävlingsverksamhet ska bedrivas inomhus inom organisationen i de regioner där allmänna råd gäller. Detta för att förhindra smittspridning av covid-19. Beslutet gäller så länge allmänna råd är utfärdade.

Länkar:

Hänvisning och information kring regioner som omfattas av lokala restriktioner

Lista över regionstillhörighet för klubbar

Länk till tidigare utlagd information gällande lokala restriktioner

Länk till förtydligande gällande allmänna råd