Komplettering av kongresshandlingar 2021

Publicerat i: Organisation, Prov & tävling, Hundägarutbildning, Avel & hälsa, Tjänstehund

Kongressen är Svenska Brukshundklubbens årsmöte dit våra distrikt och rasklubbar skickar delegater som representerar alla Brukshundklubbens medlemmar. Kongresshandlingarna är nu kompletterade här på hemsidan med revisionsberättelsen.

Kongresshandlingarna innehåller bland annat verksamhetsplan med fokusområden, inlämnade motioner, förbundsstyrelsens förslag, verksamhetsberättelse 2020, revisionsberättelse och valberedningens förslag till förbundsstyrelse.

I år presenteras även samtliga personer som nominerats till förbundsstyrelsen i enlighet med vår valordning.

Tryckta kongresshandlingar har skickats ut till de delegater som önskat fysiska handlingar. Övriga finner kongresshandlingarna här på hemsidan.

Kongresshandlingarna finns att läsa här på hemsidan.