Spännande barnbok om en patrullhund

Arracz och den försvunna flickan är en spännande barnbok om en modig patrullhund, utgiven av Svenska Brukshundklubben. Beställ den här.

Barnboken Arracz och den försvunna flickan

"Patrullhunden Arracz och hans matte Carola bor i byn Risböle. Där är träden höga och sjöarna djupa. I grannhuset bor Arracz bästa barnkompis Luna. En dag kommer Luna och hennes mormor bort. Arracz, Carola och flera soldater söker hela natten. Under fullmånens sken letar de i skogen, över myrar och vid Dödmanstjärn. Kommer de att hitta Luna?"

Boken är lämplig för barn i åldern 6-9 år.

Författare är Carola Nilsson, som är patrullhundsförare med sin hund Arracz, och Elisabeth Croneborg som är manusförfattare och skrivpedagog. De fina bilderna i boken är skapade av illustratören Lotte Sederholm.

Pris 189 kronor plus frakt 29 kronor

Betala genom att swisha totalt belopp för din beställning till nummer 1232523116 och skriv: Bok och ditt för- och efternamn. Namn på beställning och på betalning måste överensstämma. Frakten gäller per bok så köper du två böcker dubblas frakten. OBS! Fyll i formuläret nedan så att vi vet vart vi ska skicka din bok.

Har du frågor kring din beställning så hör av dig till oss via tjanstehund[at]brukshundklubben.se

Beställ boken här

Vi skickar vanligen boken per post inom ca 3-5 arbetsdagar. Mellan den 22 december och 9 januari kan vi ta emot beställningar men vi skickar då din bok efter den 10 januari.

Ja, jag har swishat det totala beloppet för bok och frakt. Obligatoriskt