Tjänstehunds utbildningsdag 2021

Svenska Brukshundklubben inbjuder till en gemensam konferens för patrullhund och räddningshund den 13 februari 2021.

När

Den 13 februari.

Start kl 9.00

Avslut ca kl 16.30

Syfte

Tjänstehunds utbildningsdag 2021 kommer att genomföras som ett gemensamt arrangemang för patrullhunds- och räddningshundverksamheten under en dag.

Genomförande på grund av Covid-19

Under rådande omständigheter kommer konferensen att genomföras digitalt. Vi hoppas att alla har överseende med det och de begränsningar det medför. Dock finns möjlighet för fler förtroendevalda och även funktionärer att delta från distrikten.
Mer information och program kommer att skickas ut senare.

Innehåll & handlingar

Ett preliminärt program kommer att publiceras till höger på denna sida senare. Ett uppdaterat program och deltagarlista kommer skickas ut ett par veckor innan konferensen till alla anmälda deltagare.

Anmälan

Anmälan görs direkt på hemsidan, längst ned på denna sida. En automatisk bekräftelse på din anmälan skickas omgående till din e-post.

Får du ingen bekräftelse eller vill ändra något i din bokning så kontakta frida.svemer[at]brukshundklubben.se.

Upplysningar och kontakt

Vid frågor kontakta Brukshundklubbens kansli, Frida Svemer via telefon 08-505 875 09 eller e-post frida.svemer[at]brukshundklubben.se

Varmt välkommen,

Utskottet för samhällsnytta

Anmälningsformulär

Kontrollera att du skrivit rätt e-postadress då bekräftelse på din anmälan skickas via e-post.