Medlemsförmåner

Svenska Brukshundklubben samarbetar med en rad partners för att ge ett mervärde till ditt medlemskap. Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

Hundaktiviteter

Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Medlemstidningen Brukshunden

Du får vår medlemstidning Brukshunden - Sveriges största hundtidning för aktiva hundägare - hem i brevlådan 6 gånger per år.

10 procents rabatt på Magnusson Petfoods sortiment

Genom vårt samarbete med Magnusson Petfood får du som medlem 10 procents rabatt på hela sortimentet. För att ta del av erbjudandet, logga in på www.brukshunden.se/medlemssidor/ (se mer info nedan).

Rabatt på hundförsäkring

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring.

Unika erbjudanden från MILITÄRRABATT

MILITÄRRABATT ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet. Mer information om hur du får del av dina erbjudanden från MILITÄRRABATT.

Rabatt på boende på Nordic choice hotels

Nordic choice hotels erbjuder alla medlemmar fördelaktiga priser på boende. Kampanjkod skickas ut med medlemsbrevet SBK-medlemsinfo som skickas per mejl till alla medlemmar med registrerad e-postadress. Mer information finner du här

Försäkring för personolycksfall ingår

Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.

Stipendier & utmärkelser

Som medlem har du också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Läs mer på funktionärssidan Stipendier & utmärkelser.

Tillgång till rabattkoder

Eftersom våra erbjudanden är unika för medlemmar, hittar du alla rabattkoder via medlemssidorna på brukshunden.se. Inloggningsuppgifterna hittar du i Brukshunden.