Anmälan till digital kongress 2021

Välkommen med din anmälan!

Här anmäls delegater från distrikt och rasklubbar till den digitala kongressen den 8 - 9 maj 2021.

Övriga som anmäler sig är förbundsstyrelsen, presidium, valberedning, revisorer, UG styrdokument, Brukshunden samt utsedd kanslipersonal.

Anmälan görs senast 26 mars.

Datum och plats

Datum: 8 - 9 maj 2021
Plats: De digitala mötesverktygen Zoom samt VoteIT (det senare vid votering)
-----------------------------------------------------------------------------

Ovan anges av distrikts- och rasklubbsdelegater (se dokument i högerkolumnen eller kallelsen för info om hur många röster resp. instans har). Viktigt att instanser med flera delegater fördelar rösterna rätt. Övriga deltagare anger värde "0".
------------------------------
Vänligen kontrollera e-postadressen då all kommunikation sker dit.
Jag har tagit del av information i kallelsen/inbjudan om att ljud- och bildupptagning kan komma att ske och att dessa kan komma att publiceras i Brukshundklubbens kanaler. Obligatoriskt
Med tanke på miljön och vårt hållbarhetsmål kan du i år välja hur du önskar dina kongresshandlingar: Obligatoriskt
Svenska Brukshundklubben följer dataskyddsförordningen GDPR. Därför vill vi göra dig uppmärksam på att de personuppgifter som du lämnar här kommer att sparas för vidare dokumentation och kommunikation.
Vid konferensanmälningar kan deltagarlista med kontaktuppgifter komma att skickas till alla deltagare, detta för att uppmuntra samåkning och få ned resekostnaderna. Genom att trycka på "Skicka anmälan" i din anmälan godkänner du ovan.
Tryck på "Skicka anmälan" för att din anmälan ska komma förbundskansliet tillhanda. När detta är gjort får du upp en bekräftelseruta på skärmen. Du får också en bekräftelse på din bokning till din e-post! Ta en titt i skräpposten om bekräftelse uteblir.
Varmt välkommen!