Löparskolan

Svenska Brukshundklubbens löparskola är en del i friskvårdskursen Sund med hund. Löparskolan är ett träningsupplägg över åtta veckor för att stärka din och hundens kondition.

Målsättning med löparskolan är stärka sin och hundens kondition genom att jogga tillsammans. Syftet med löparskolan är att få fler hundägare att röra på sig tillsammans med sin hund - i egen takt och med egna målsättningar.

Träningsupplägg

Löparskolan är uppdelad i fyra olika nivåer, grön (2 km), blå (5 km), röd (7,5 km) och svart (10 km). Du hoppar på den nivå som du tycker passar dig. Oftast är det lättare att träna i en grupp så varför inte träna tillsammans med dina hundkamrater i Brukshundklubben?

Samtliga träningsupplägg finns tillgängliga i högerkolumnen samt på www.sbkutbildning.se

Alla kan delta i Brukshundklubbens löparskola

SBK:s löparskola är tillgänglig för alla ovsett om du är medlem eller inte. Du kan antingen delta på Brukshundklubbens arrangerade löparskola eller träna enskilt tillsammans med din hund i egen takt och på vilken plats du vill.

Dela dina uppnådda mål med andra

När du och din hund tränat upp er till en viss nivå, ni klarar att jobba i 2 km exempelvis, tar du kontakt med din närmsta brukshundklubb och visar på enklaste sätt upp att ni nått er målsättning. Det kan vara genom att delta i arrangerad löparrunda/löparskola på en brukshundklubb eller att du visar upp ditt träningspass med din mobiltelefon för en aktiv SBK-instruktör. Idag finns ett tiotal friskvårdsinstruktörer som kan hjälpa dig på sina lokala klubbar. Efter det har du möjlighet att köpa löparskolans multiscarf som bara de som klarat en viss nivå får ha. Du beställer och betalar din multifunktionsscarf där du visat upp din målsättning.

Information om multiscarfs

Bild på multiscarf till SBK:s löparskolaKlubben beställer multiscarfs och ger/säljer vidare till deltagarna. Multiscarfarna finns i fyra olika färger, grön (2 km), blå (5 km), röd (7,5 km) och svart (10 km). Multifunktionsscarfarnas vikt är 130 g, de är gjorda av polyester och har storleken: 26,5 x 50 cm.

Pris

Ert inköpspris per 5-pack är 325 kr (65 kr per paket) plus portokostader.

Cirkapriser för olika portopriser per 5-pack, med reservation för prishöjningar eller annat:
ca pris 6,50 kr för 1 styck 5-pack
ca pris 13 kr för 2 stycken 5-pack
ca pris 26 kr för 3-5 stycken 5-pack

Så här går beställningen till

  1. Klubben beställer multifunktionsscarfspaket via formuläret nedan.
  2. Fakturan kommer till klubbens officiella e-post eller bifogas i paketet.
  3. Beställningen packas inom fyra arbetsdagar och skickas som brev via PostNord.

För mer information eller frågor kontakta Britta Agardh britta.agardh[a]brukshundklubben.se eller läs mer på www.sbkutbildning.se

Beställningsformulär