Medlemssystemansvarig sökes

09 jun 202209 jun 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben söker en medlemssystemansvarig (CRM-ansvarig) till vårt kommunikationsteam på förbundskansliet. Du kommer att ansvara för det administrativa och strategiska arbetet i vårt medlemssystem Membercare.

Vi har cirka 60 000 medlemmar och 75 000 medlemskap fördelat på 18 distrikt, 19 rasklubbar och ca 300 lokala brukshundklubbar. I organisationen finns ett flertal viktiga uppdrag så som instruktörer, funktionärer, förtroendevalda o.s.v. Det är i vårt medlemssystem (CRM-system) som vi hanterar medlemmarnas uppgifter, registrerar uppdrag, sköter aviseringar av medlemsavgifter och plockar ut kontaktuppgiftslistor m.m.

Dessutom är medlemssystemet basen för vårt strategiska arbete med insikter kring vad medlemmarna vill. Genom att kartlägga ”medlemsresan” (från ny medlem till aktiv och engagerad) och ställa frågor till olika grupper bland våra medlemmar ska vi identifiera insikter och omvandla dessa till förslag på utveckling.

Dina arbetsuppgifter är både administrativa, t.ex. genom att svara på frågor från våra klubbar och medlemmar och sköta löpande registervård, samt strategiska.

Du har goda kunskaper i flera Office 365-program, tidigare erfarenhet av arbete med medlemssystem och arbete i en ideell organisation.

Vi söker dig som är effektiv och noggrann i dina administrativa arbetsuppgifter och har förmågan att ansvara för vårt strategiska arbete med medlemsresan.

Jobbet är heltid, tills vidare med 6 månaders provanställning. Arbetsorten är vårt förbundskansli i Farsta, södra Stockholm.

Vi är en arbetsplats som välkomnar hundar på jobbet.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@brukshundklubben.se senast 2022-06-21.

Om du har frågor, hör gärna av dig till vår generalsekreterare Adam Bergsveen, adam.bergsveen@brukshundklubben.se

Vi har fler ledig jobb
Gå till lediga jobb

Om Svenska Brukshundklubben

Vi är över 60 000 hundägare som tillsammans är Svenska Brukshundklubben. En ideell och demokratisk organisation, öppen för alla hundar. Målet med alla våra utbildningar, aktiviteter och tävlingar är glada och hälsosamma hundar, som dessutom gör nytta för både hundägare och samhället.

På vårt förbundskansli i Farsta, södra Stockholm, är vi cirka 20 medarbetare som arbetar. Vi som är anställda av Svenska Brukshundklubben är professionella i en ideell kontext. Vi följer kongressens och förbundsstyrelsens beslut, inklusive stadgar, verksamhetsplan och budget. Vi stöttar och samordnar vår organisations ideella krafter, samt visar stor respekt för det ideella engagemanget och vår organisations demokratiska struktur.