Medlemsavgifter debiterade

28 apr 202228 apr 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Aviseringen av medlemsavgifter fram t.o.m. 1 juli är nu debiterade.

Avin syns under Mina fakturor i Membersite och du kan betala direkt med Swish. Det skickas även ut pappersavier på posten. Har du betalat via Swish kan du bortse från pappersavin när den kommer.

Info om betalning

Du kan betala din medlemsavgift direkt med Swish via Mina fakturor i Membersite.

Har du inte Swish inväntar du pappersavin som kommer på posten och betalar med BG.

Tävla 30 april -1 maj?

Ska du tävla under helgen 30 april - 1 maj och inte kan betala med Swish, behöver du mejla medlemsavdelningen för att få uppgifter om hur du betalar.

I eventuellt mejl måste du ange ämne: Tävla i helgen

Inbetalning på annat sätt än Swish - enligt medlemsavdelningens instruktioner - innebär att du behöver ta med din betalningsbekräftelse till tävlingen.

Observera att du INTE ska betala på något annat sätt än ovan! Det går t ex inte att använda en gammal avi från tidigare år, eftersom den avin inte längre finns registrerad. Medlem online hade en rutin som stängde förfallna avier vilket gör att gamla, förfallna avier inte går att spåra bakåt.