Staffordshire bullterrier som apporterar en träapport

Nominera personer till Kennelklubbens Hamiltonplakett och förtjänsttecken 2023

13 sep 202213 sep 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Svenska Kennelklubbens (SKK) Hamiltonplakett och förtjänsttecken är hedervärda utmärkelser som delas ut i samband med Kennelklubbens Kennelfullmäktige. 2023 års Kennelfullmäktige genomförs den 22 – 24 september.

Förslag på mottagare kan lämnas från läns- eller specialklubb, verksamhetsklubb samt Sveriges Hundungdom. Privatperson, medlem eller rasklubb kan inte skicka förslag direkt till Kennelklubben utan måste nominera personer via sina respektive klubbar.

Svenska Brukshundklubbens föreningar och medlemmar kan lämna förslag på nomineringar till Hamiltonplaketten och SKK:s förtjänsttecken. Nomineringar ska vara kompletta, inlämnade på korrekt ifylld nomineringsblankett och poststämplade/Brukshundklubbens förbundskansli tillhanda senast den 15 oktober.

Mer information om kriterier, rutiner, nomineringsblanketter och nomineringsförfarande finns här.