Beauceron som står på ett fält

Långa väntetider

14 apr 202214 apr 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Hej alla. Nu kommer våren och väldigt många av våra verksamheter startar upp igen efter pandemin. Fantastiskt kul! Men, det sker samtidigt som förbundskansliet avtackar och nyanställer ett antal kollegor, och vår organisation implementerar två centrala nya digitala system (nytt medlemssystem och ny webbplats). Därför har vi nu en mycket hög arbetsbelastning på förbundskansliet, med långa väntetider för många som kontaktar oss. Framförallt på vår avdelning för medlemsservice. Vi ber om ursäkt för detta.

Som förbundskansli fokuserar vi nu på prioriteringar, samarbete och förstärkningar för att komma tillbaka till en hållbar arbetsbelastning. Men vi behöver samtidigt be er som vill ha kontakt med oss att ha lite extra tålamod i ytterligare några veckor, tills vi är ikapp.

Med vänliga hälsningar,
Adam Bergsveen, generalsekreterare