Ledig jobb på Svenska Brukshundklubben

Handläggarassistent sökes

07 jun 202207 jun 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Svenska Brukshundklubben söker en handläggarassistent till vårt verksamhetsteam på förbundskansliet. Du kommer att stötta våra verksamheter ”Hundägarutbildning” samt ”Avel och hälsa”.

Arbetsuppgifterna är administrativa, t.ex. svara på frågor från våra klubbar och medlemmar, stötta förbundets förtroendevalda med att sammanställa anmälningar och genomföra bokningar, samt arbeta med att uppdatera information på webbplats eller via nyhetsbrev.

Du har goda kunskaper i flera Office 365-program. Det är bra om du har viss erfarenhet av t.ex. utställningar av hundar, mentalitetstester, utbildningar av hundar och deras ägare, samt av engagemang inom en hundorganisation. Det är också önskvärt att du har B-körkort samt goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är effektiv och noggrann i dina administrativa arbetsuppgifter och som kan kommunicera både tydligt och trevligt, muntligt och i text, på svenska.

Heltid, tillsvidare efter provanställning.

Vi är en arbetsplats som välkomnar hundar på jobbet.

Maila din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@brukshundklubben.se senast 2022-06-21.

Om du har frågor, hör gärna av dig till vår generalsekreterare Adam Bergsveen, adam.bergsveen@brukshundklubben.se