Medlemskort SBK

på SBK Klubbwebb!

29 aug 202229 aug 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

Nu är etapp 1 i att koppla ihop Klubbwebben och Membersite (medlemssystemet) klar! På Mina sidor på Klubbwebben finns nu bl a ditt/dina medlemskort och tydligare information om avier mm.

Medlemskort

Nu är etapp 1 av att koppla ihop Klubbwebben med Membersite klart! Det gör att du bl a får tillgång till medlemskort via Mina sidor på klubbwebben.

Du ser ett medlemskort för varje klubb du är medlem i. Medlemskortet/en kan laddas ner som PDF och skrivas ut.

QR-kod

QR-koden du ser på sidan med medlemskorten gör det möjligt för t ex en tävlingsarrangör att skanna koden för att verifiera att medlemskapet är giltigt vid behov.

Logga in på Mina sidor

Du loggar in till Mina sidor genom att klicka på knappen i menyfältet längst uppe till höger på hemsidan:

Du använder samma inloggningsuppgifter här som du gör när du loggar in direkt på Membersite.

Du behöver inte längre gå till Membersite för att logga in utan du loggar in via Klubbwebben och har tillgång till allt som du har haft via Membersite.

För att ändra uppgifter, teckna medlemskap eller betala din medlemsavgift klickar du på respektive länk på Mina sidor och slussas då över till Membersite för att göra ändringarna.

Har du uppdrag som innebär att du har tillgång till Min Förening i Membersite slussas du vidare till Min Förening från Mina sidor när du klickar på den länken.

Vi fortsätter nu utveckla Mina sidor på Klubbwebben för att så småningom ha en helt sömlös lösning för dig som medlem, förtroendevald och/eller funktionär.

Detta är ett led i att vi kopplar ihop alla våra olika system som medlemssystem, SBK Utbildning, SBK Tävling, SBK Shop med Klubbwebben. Allt för att förenkla så mycket som möjligt för dig som medlem.

Visa medlemskap

För att visa att du är medlem i någon av våra klubbar visar du från och med nu upp ditt/dina medlemskort. Du kan visa medlemskortet via mobilen eller utskriven kopia. Var dock noga med att du har QR-koden på utskriften så det går att verifiera medlemskapet vid behov.