Norfolkterrier som springer på en grön gräsmatta

SKK 2030

20 sep 202220 sep 2022

Svenska BrukshundklubbenSvenska Brukshundklubben

I höst åker Svenska Kennelklubben (SKK) på Sverigeturné för att ta del av era tankar om SKKs framtid. September–november kommer man att besöka 20 orter för att berätta om projektet och hålla workshoppar.

Läs delrapporten och bli glad, arg, inspirerad eller trött, det viktiga är att du kommer och berättar det. Det här är din bästa möjlighet att påverka SKKs vision för framtiden!

Du kan anmäla intresse för att delta via Kennelklubbens hemsida. Du behöver inte föranmäla dig, det går bra att bara dyka upp, men de behöver veta ungefär hur många som kommer för att kunna välja lämplig lokal och eftersom det bjuds på enklare förtäring under kvällen.

Möteslokaler för respektive ort kommer att publiceras i programmet på hemsidan och i sociala medier senast någon vecka innan träffen. Det kommer även mejlas ut information om lokal om du lämnar din mejladress i samband med intresseanmälan.

Samtliga träffar startar kl. 18:00 och pågår till 21:00. Träffen består av en workshop om hur du ser på framtiden för dig som hundägare. Du behöver inte förbereda dig inför träffen, men fundera gärna lite på hur du vill att ditt liv med hund ska se ut 10–15 år framåt i tiden. Efter workshopen informerar SKK om och diskuterar arbetet som har gjorts hittills och ger er möjlighet att tycka till om SKK idag.

För att anmäla intresse och läsa mer, klicka här.