Hilja (Qiwrons High Hopes Hilja, född 2017)

Ny champion i klubben

Hilja - HtM-champion!

02 nov 202202 nov 2022

Visby BrukshundklubbVisby Brukshundklubb

Vi vill gratulera Anna Amnéus och Hilja som i helgen representerade klubben på tävlingar i Haninge och tog sitt tredje cert i Heelwork to Music och därmed nu får titeln Heelwork to Music-champion! Stort GRATTIS!!!

Vi är så glada när våra klubbmedlemmar är ute och tävlar i vårt namn, och extra stolta förstås när det går så här bra!

Anna tävlar i flera grenar med båda sina hundar; Uni och Hilja. Även Uni tävlade i Haninge i helgen och säkrade lite fler kvalpoäng till årets SM.

Även Uni är champion i Heelwork to Music och även i Freestyle och Rallylydnad!

Bildtext: Hilja & Uni

Både Hilja och Uni hittar du i vårt championatsgalleri - titta in där (länk nedan) och se alla duktiga och fina hundar genom åren i klubbens historia!

Även i galleriet över våra aktiva tävlingsekipage hittar du dem (se länk nedan)

Om du saknar dig själv och din hund - eller någon annan i dessa båda gallerier (eller om någon uppgift behöver uppdateras): Hör av dig till anna@levingotland.se ! (Gallerierna bygger på egen anmälan och inskickade bilder med tanke på GDPR - men vi vill gärna ha det så komplett som möjligt!)