Vandringspris Förtjänstfull medlem Visby BK

Årets förtjänstfulla medlem

Visby BK

Priset för Förtjänstfull Medlem i Visby BK

Alla klubbmedlemmar kan vara med och nominera årets "Förtjänstfulla Medlem."

Det är ett vandringspris instiftat och skänkt av Gotlands Kennelklubb i samband med Visby BK:s 60-årsjubileum 1994.

Har DU stött på någon klubbmedlem som stämmer in på den fina beskrivningen nedan? Maila i så fall sekreterare Inger Pettersson botmunds@hotmail.com senast den 31 december.

Kriterier för nominering

"Utmärkelsen ska delas ut till en klubbmedlem som på ett förtjänstfullt sätt genom sitt arbete eller engagemang har gjort en betydande insats för klubben och medlemmarna".

Pristagare 2021

ÅRETS FÖRTJÄNSTFULLA MEDLEM med motiveringen:

"Om det är någon som har förtjänat utmärkelsen så är det Anna Levin!
Hon uppfyller till 100 % kriterierna att på ett förtjänstfullt sätt arbeta för klubben och våra medlemmar. I sina uppdrag som hon innehar för tillfället som vice ordförande, ansvarig för hemsidan, PR/Info och Medlemsblad så sköter hon sina uppdrag på ett fantastiskt sätt. Hon är dessutom en uppskattad instruktör och figurant på våra mentalbeskrivningar. En sann och engagerad eldsjäl och som grädde på moset är hon alltid en positiv och glad tjej."

Grattis Anna Levin!

Anna Levin, Årets förtjänstfulla medlem 2021