Publik vid tävling Trelleborgs Brukshundklubb

Trelleborgs Brukshundklubb

07 nov 202307 nov 2023

Trelleborgs BrukshundklubbTrelleborgs Brukshundklubb

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter förutom kurser och tävlingar - både med och utan hund.

Öppen träning

Bild på Christer Stolt, ansvarig för öppen träning med sin hund Snö

Snö med husse Christer Stolt

Onsdagar 18.30-20.00 erbjuder vi öppen träning med en ansvarig på plats. Det är inte ett kurstillfälle utan en möjlighet träna det du vill - kanske tillsammans med andra intresserade. Ofta är Christer Stolt på plats. Kolla på vår FB-sida där Christer lägger ut information om veckans träningsmöjligheter

Hundpromenader

Deltagare i hundpromenad i Beddingestrand

Promenaddeltagare i Beddingestrand

Promenader med hund anordnas regelbundet i Albäcksskogen, Trelleborg (måndagar 10.00) och i Beddingestrand med omnejd (torsdagar 10.00).

Du behöver inte vara medlem eller aktiv i klubben. Det är helt kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.
Det följer alltid med en ansvarig person på promenaderna och det är öppet att ställa frågor om klubbens verksamhet, hund och hundträning.
Har din hund svårt att gå tillsammans med andra?
Då är detta en riktigt bra övning under trevliga former.
Promenaderna går i lagom takt och är anpassade för både små och stora hundar.

Måndagar: Albäcksskogen kl. 10.00 – kl. 11.00.
Vi utgår från parkeringsplatsen i slutet Stavstensvägen.
Kontakt: ancki.g@gmail.com

Torsdagar: Beddingestrand kl. 10.00- kl. 11.00.
Plats för samling meddelas i Facebook-inlägget från den senaste promenaden.
Kontakt: ingrid_cullin@hotmail.com

Varmt välkommen

Inofficiell Utställning 6 juni 2024

Barn med hund

Barn med hund 2022

Information kommer under våren

Massage

Stina Granlund, massör

Jag heter Christina Granlund och jag är utbildad i Genuin Svensk hundmassage och även behandling med diadynamisk elektroterapi. Mitt intresse för friskvård började för snudd på 20 år sedan när jag hade hästar och när jag sedan började med hundträning följde det intresset med. Jag har tidigare tävlat i agility och tränar det fortfarande och jag tränar även canicross. Jag är något av en nörd när det gäller att tänka på hundens fysik i ett holistiskt perspektiv med träning, återhämtning och näring både för att nå optimal prestation och en hållbar hund som kan vara aktiv och orka med ett stimulerande liv även när ålder eller krämpor börjar ta ut sin rätt.
Inledningsvis två tillfällen: 22/11 och 27/12,  Jag vill köra fem bokningsbara tider 15:00, 16:00, 17:00, 18:00, 19:00
Bokning och frågor: lekmedhunden@gmail.com

Föreläsningar

Föreläsning - bild

Vi bjuder regelbundet in till föreläsningar om aktuella ämnen. Inbjudan syns antingen på hemsidan alternativt på vår FB sida. Kom gärna med förslag om vad vi ska ta upp!

Loppis

Loppis Trelleborgs Brukshundklubb